tisdag, januari 01, 2008

 

Skattehöjarregeringen

Somliga menar att regeringens låga opinionssiffror beror på att regeringen inte lyckas övertyga svenska folket om att regeringen gör det rätta. Jag menar nog snarare att anledningen är att regeringen gör saker och ting som är objektivt sett felaktiga och omotiverade. Dessutom bryter kristdemokraterna grovt mot sitt vallöfte att sänka bensinskatten. Det hade varit en sak om kristdemokraterna godkänt en oförändrad bensinskatt på grund av framför allt centerns motstånd mot sänkningar, men att godkänna höjningar är ett grovt löftesbrott.

Jag uppmanar alla som finns i facebook att där ansluta sig till bensinskatteupproret. Vad skall man ha en borgerlig regering till om också den höjer skatterna?

Är det inte nödvändigt att höja bensinskatten för att "rädda miljön"? Nej, den höjda bensinskatten leder till att somliga använder etanol och därmed indirekt livsmedel som bilbränsle och dessutom är uppfattningen att koldioxid driver upp den globala temperaturen ingenting annat än en fysikalisk omöjlighet.

Bilism är bra och bilismens motståndare drivs av människohat. Läs mer på följande länk.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_730931.svdComments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?