fredag, februari 01, 2008

 

FLAVIANOKRATERNA är Sveriges enda bilistparti

I dagens nätupplaga står att läsa om att regeringen och oppositionen planerar ett dråpslag mot Sveriges bilister. Givetvis genomförs dråpslaget i klimatalarmismens namn, trots att alla påståenden om en av koldioxid framkallad global uppvärmning är uppenbart humbug. Läs mer på följande länk.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_828627.svd

Jag uppmanar alla som tröttnat på detta elände att i riksdagsvalet 2010 rösta på Sveriges enda genuint bil- och bilistvänliga parti. Partiets namn är FLAVIANOKRATERNA. Att bli medlem är gratis och görs enkelt på Facebook där partiet finns registrerat som så kallad grupp.

Låt mig presentera partiets program för bilism.

Jag kommer att presentera partiets program i andra stycken vid senare tillfällen.


Comments:
Flavianokraterna - hehe

Listan på åtgärder är ju härlig men vore bra om ni arbetade för att få ner ockerpriserna för att ta körkort också... (jag har inte råd att ta själv)

Men det är ju faktiskt sant att inget parti har en bra politik när det gäller bilism och än mindre när det gäller att kombinera bilism och kollektivtrafik (t ex här i Stockholm)
 
Jag är dock inte för nerläggning av tåglinjer... Gillar tåg

Nerläggning av kollektivtrafiken skulle inte funka i Storstäderna om man inte gillar köer. Och kollektivtrafiken håller en stor del av "söndags-åkarna" borta från vägen (så vi som vill åka fort får lite mer fritt)
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?