fredag, juni 03, 2005

 

Fru Svensson-Smith är den verkliga faran

Jag citerar fru Svensson-Smith:

"I Skåne liknar ”ledande kamrater” parlamentarismen vid en varm tröja, som kan vara bra att ha när det är kallt men i övrigt umbärlig.
och
I en färsk intern v-artikel reflekteras över om nu socialismen inte ser ut att nås via det parlamentariska arbetet kanske det är parlamentarismen och inte socialismen som skall ifrågasättas."

Fru Svensson-Smith har nu lämnat vänsterpartiet och istället anslutit sig till miljöpartiet. Anledningen är de starkt "leninistiska" strömningar som gjort sig gällande sedan fru Schyman tvingades bort.

Jag skulle vilja vända mig mot dem som nu hyllar fru Svensson-Smith för att hon bryter med "leninisterna" inom vänsterpartiet. En "vänster" som vill avskaffa den parlamentariska demokratin och den privata äganderätten är nämligen helt ofarlig. Att en sådan typ av vänster får något som helst reellt inflytande är helt uteslutet. Kommunismen är nämligen stendöd.

Däremot är den typ av vänster som fru Svensson-Smith företräder ett mycket reellt hot mot allt vi förknippar med civilisation. Man vill bevara den parlamentariska demokratin för att medelst denna införa den politiska korrekthetens diktatur. I den politiska korrekthetens diktatur skall män lära sig att byta blöjor och vad vet jag. Den privata äganderätten skall i formell mening bibehållas men genom skatter och lagar syftande till god miljö, jämställdhet mellan könen och liknande dravel tömmas på verkligt innehåll.

Jag tror att en kulturkamp måste föras, där man försvarar den enskildes rätt att inte leva sitt liv i samklang med dessa floskler. Man måste också visa på att miljörörelsen saknar vetenskapligt stöd för sina hallucinationer om växthuseffekt och annat. En karl som vill byta blöjor skall förstås inte hindras från detta, men om han och hans fru tycker att skötseln av barnen huvudsakligen faller på kvinnan är det deras fulla rätt att leva på detta sätt.

Om norrlänningar tycker det är trevligt att köra snöscooter skall de få göra detta utan att tivngas lyssna på prat om skyddet för den fjällnära naturen. Och självfallet skall folk få köra sina motorbåtar och förhoppningsvis också bilar så fort eller långsamt de behagar.

Det skall vara skönt att leva, men i fru Svensson-Smiths Sverige kommer allt som sossarna inte redan förbjudit att förbjudas.

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?