tisdag, juni 07, 2005

 

Min egen konspirationsteori

Jag tror att det s.k. feministiskt initiativ är ett beställningsarbete fru Schyman åtagit sig på uppdrag av allas vår älskade landsfader Göran Persson.

Göran Persson är nämligen trött på att behöva samarbeta med de EU-fientliga krafterna inom väönsterpartiet och miljöpartiet. Vänsterpartiet befinner sig för tillfället - åtminstone skenbart - i en mycket djup kris. Detta kommer inte att underlätta samarbetet med dem. Därför har väl Göran Persson åtagit sig att betala fru Schymans obetalda räkningar inklusive det tämligen tunga dryckeskontot.

Det är också intressant att observera att fru Schyman tydligt markerat att Sverige inte bör lämna EU. Det är nog inte enbart därför att alkoholister tillhör de mycket få som har något att vinna på ett EU-medlemskap, utan också därför att det ingår i uppdraget att skapa ett parti som alltid lyssnar till husbondens röst, men samtidigt inte har den där jobbiga betongimagen.

Man kan bara hoppas att det går grundligt åt skogen för fru Schyman. Den senaste tidens debatt om extremfeminism samt den ganska dramatiska vändning EU-debatten tagit efter Frankrikes magnifika NON talar också för att fru Schyman kommer att få svårare att fånga den mediala uppmärksamheten.

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?