tisdag, januari 31, 2006

 

Systembolaget går bättre

På text-tv kan man nu läsa att Systembolaget gör bättre affärer. Systembolaget hänvisar till minskande omkostnader och stigande försäljning av öl och vin.

Alla er - som i likhet med mig tycker illa om Systembolagets monopol - uppmanar jag att snarast gå in på närmsta Systembolag och beställa en enda flaska öl ur beställningssortimentet. Sådana beställningar ger nämligen Systembolaget stora omkostnader utan något klirr i kassan som står i proportion till omkostnaderna.

Det finns massor av konstiga ölsorter i beställningssortimentet och det handlar ofta om väldigt gott öl.

Uppmaningen riktar sig främst till er som bor på landet, eftersom Systembolagsbutikerna i de större städerna oftast har även små uddamärken i själva butiken. Bor man däremot i en mindre håla på landet saknas nästan alltid vissa sorter som finns i beställningssortimentet. Men så länge de finns i beställningssortimentet kommer de att levereras för avhämtning inom några få dagar. Var noga med att beställa flaska för flaska och aldrig mer än en sort och en butelj per gång.

Det kan även finnas andra intressanta möjligheter att öka Systembolagets omkostnader och jag ber att få återkomma så snart jag tittat närmre på dessa.

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?