lördag, februari 04, 2006

 

Somalia 2005

De bilder ni kan se på följande länk är tagna i Somalia 2005. Här kommer länken:

http://www.somaliaonline.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=6;t=004085

Säkerligen är dessa bilder knappast representativa för Somalia, men de är intressanta därför att de bevisar att Somalia inte är ett land där det inte finns öar av stabilitet och rent av välstånd. blir bara dessa öar fler och större kommer Somalia troligen att utvecklas till ett bra land att leva i.

Som tidigare skrivits är det mest fascinerande med Somalia att landet delats upp i ett antal småzoner som var och en begåvats med sin härskare. Jag har också skrivit att jag tror att detta lapptäcke av småstater kan utvecklas till en aptitlig pyttipanna om bara människor får rösta med fötterna och ingen småfurste lyckas få för mycket makt i förhållande till de övriga.

Comments:
hacked credit card numbers, small business loans ex felons. med com ederal credit union, [url=http://lowcreditpersonalloans.com/content/personal-loans-unemployed-free-yourself-tangle-unemployment/]personal loans to unemployed[/url]. trans union credit reporting bureau, north shore gas error credit report.
 
This information is very useful. thank you for sharing. and I will also share information about health through the website

Cara Menghilangkan Bruntusan
Obat Penyakit Susah Kencing
Cara Mengobati Gondok Beracun
Cara Mengobati Gabagen
Cara Mudah Mengobati Diabetes
Cara Menyembuhkan Mata Minus

 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?