tisdag, juli 11, 2006

 

Världens enklaste trickDetta trafikmärke har inte varit i användning sedan 1967 och finns numera inte i vägmärkesförordningen. Märket betyder hastighetsbegränsning upphör. Erfarenhet från Montana i USA visar att slopad hastighetsbegränsning inte medför någon uppgång i antalet trafikdödade. Tvärsom minskade antalet trafikdödade dramatiskt när Montana slopade hastighetsbegränsningen på motorväg och Tyskland tillhör de länder där antalet trafikdödade är lägst i förhållande till trafikvolymen. Visserligen skulle farten öka, men eftersom man skärper sig lite extra när man förstår att det handlar om bilkörning på riktigt blir slutresultatet färre dödade.

Det skulle vara ett helt excellent smart drag av den så kallade alliansen att slopa hastighetsbegränsningen på motorväg efter valet. På så sätt skulle man hetsa upp miljömupparna till absoluta bristningsgränsen och dessutom skulle den bilintresserade arbetarklassen för evigt rösta borgerligt. Den bilintresserade arbetarklassen är en stor och förbisedd väljargrupp och definitivt en väljargrupp de borgerliga skulle kunna vinna.


Comments:
This information is very useful. thank you for sharing. and I will also share information about health through the website

Perawatan kesehatan mata
Bahaya Tenggorokan Nyeri
Pengobatan Kaki Bengkak secara Efektif
Cara Menghilangkan Benjolan di Kepala
Cara Menghilangkan Bekas luka
Cara Cepat Mengatasi Iritasi Kulit
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?