tisdag, september 12, 2006

 

Fru Ulvskog klantar sigI Svenska Dagbladets nätupplaga kan man läsa att fru Ulvskog misstänker att Lars Leijonborg ljuger angående vad han visste om den så kallade spionskandalen. Detta är knappast någon större sensation, men vad värre är är att fru Ulvskog släpper denna "bomb" just i kölvatttnet på den mediaskugga som råder på grund av försöken till bombattentat mot folkpartiets valstuga i Malmö.

Oavsett vad som är sanningen om Lars Leijonborg och om överhuvudtaget någon är intresserad finner jag att fru Ulvskog valt en sällsynt dålig tidpunkt att släppa den så kallade nyheten om vad hon tror om Lars Leijonborg. Givetvis kommer media att vara mest intresserad av bombdådet det närmsta dygnet och när uppmärksamheten kring försöket till bombdåd lagt sig har nyheten om fru Ulvskogs misstankar redan upphört att vara en nyhet.

På något sätt får man känslan att socialdemokraterna börjar ana att de kommer att förlora valet och att den därav uppkomna besvikelsen föranleder dem till att bete sig ovanligt klantigt.

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_13656481.asp


Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?