onsdag, december 20, 2006

 

SjälvständighetspartietMed anledning av Margit Gennsers sensationella utspel angående Sveriges fortsatta EU-medlemskap skulle jag vilja berätta om en dröm jag har. Jag drömmer om att Margit Gennser skall bli ledare för ett borgerligt utträdesförespråkande parti alternativt att hon skall bli den framträdande borgerliga personligheten i ett tvärpolititiskt initiativ för svenskt EU-utträde.

Partiet skall absolut inte ställa upp i valen till EU-parlamentet, utan istället mana till bojkott av denna parodi av parlamentarism.

Däremot skall partiet ställa upp i riksdagsvalet 2010 och oavsett vad resultat blir är det en stor sak om aldrig så få väljer att inte rösta på något av de partier som antingen är för medlemskapet eller åtminstone ställer upp i valen till europaparlamentet.

Men vi behöver Margit Gennser för att initiativet skall tas på allvar. Vi behöver också pengar och en organisation som klarar av att se till att det finns valsedlar i samtliga vallokaler. Partiets namn skall vara SJÄLVSTÄNDIGHETSPARTIET.


Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?