tisdag, februari 20, 2007

 

Klimatanläggning


Jag tillhör inte dem som ställer mig tveksam till talet om en så kallad klimatkatastrof. Jag tror nämligen inte ett skvatt på att koldioxid skulle kunna tänkas vara farligt. Koldioxid är nämligen ett ämne som förekommer exempelvis i utandningsluften och jag är övertygad om att den bärande anledningen till att miljörörelsen nu utsett ett hitintills ofarligt ämne till ett ohanterligt miljöhot är att en modern bil knappast släpper ut något annat avfall än just koldioxid. Detta gäller emellertid också vilda djur och när krävde senast miljörörelsen att man skulle påbörja en systematisk avskjutning av vilda djur som springer omkring och hotar klimatet?

Icke desto mindre kan det kännas som en tröst att även om talet om klimatkatastrofen verkligen vore sant och vi i framtiden kommer att leva i tropisk hetta och kunna odla bananer i Norrland är detta egentligen ingenting att oroa sig för.

Moderna bilar är nämligen inte sällan utrustade med klimatanläggning. Klimatanläggningen ser till att det är svalt och skönt inne i bilen också under en värmebölja.

Comments:
Hello! Mozilla Firefox web browser has updated,Please visit my blog,Free download Quickly
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?