söndag, mars 11, 2007

 

Film om klimatbluffen

På följande länk finns en intressant film om klimatbluffen.

http://video.google.com/videoplay?docid=9005566792811497638

Helt uppenbart är klimatbluffen en politisk ideologi vars enda syfte är att skapa förevändningar för att reglera kapitalismen. Socialismens alla lögner har avslöjats en efter en och socialismen har inte lyckats lösa ett enda problem. Alltså måste ett nytt problem uppfinnas för vilket lösningen är politisk.

Om man betraktar världen från ett flygplan ser man snart att den mänskliga aktiviteten är synnerligen begränsad till och med när man ser en världsstad som London. Att då tro att den mänskliga aktiviteten skulle ha någon mätbar inverkan på klimatet är synnerligen långsökt och ännu mera långsökt blir det om man ser den mänskliga aktiviteten i relation till universum. Om man jämför all världens förbränningsmotorer med en enda solstråle inser man att vad vi kan göra från eller till är strax lite mer än ingenting.

Kanske kan man säga att tron att vi kan påverka klimatet bygger på hybris och en allmän tendens hos människan att vilja överskatta sin egen betydelse.

Comments:
hello,I recommend to you the best browser in history,I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.
 
http://www.klimatbluffen.se bara påhittat allting, kolla vidare på fler lögner dom sprider.

Klimatbluffen.se produceras i samarbete med Riktig Public Service™
http://www.rps.nu/
Påstår även att 11 September är en bluff.
 
Jag tror att attackerna inträffade och att det fanns islamister ombord på planen och att dessa arbetade för Bin Laden, men att hans arbetsgivare heter George W. Bush.
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?