torsdag, oktober 25, 2007

 

Datorn åter i funktion

Min dator är nu åter i full funktion och jag hoppas att snart åter kunna börja skriva som vanligt. Om det finns några särskilda önskemål angående ämnen är jag villig att tillmötesgå dessa, med det förbehållet att jag inte lovar skriva om riktigt vad som helst.

Jag vill rikta ett varmt tack till dem som hjälpt mig med att få ordning på datorn.

Comments:
Jag har länge sökt efter en blogg som behandlar ämnet sexuella extremiteter, detta är något som jag skulle finna intressant att du skrev om.
 
Jag beklagar att behöva göra Herr Fridolfsson besviken, men jag har inga planer på att skriva varken om könsorgan eller snusk.
 
Du får ju utan tvekan mest respons i bloggen när du skriver om religiösa ämnen, eller ämnen som berör din religion tex evolution, all respons är ju inte positiv iofs.

Och även om jag är en gudsförnekare så tycker jag att det är otroligt spännande när du skriver om religion, speciellt eftersom jag absolut inte förstår ditt tankesätt. Du är så rationell i alla andra ämnen men inte när det gäller religion (rationel ur min synvinkel alltså :) )

Jag har sagt det förr, mer religion.

Hur kommer det sig att Gud är allvetande och allsmäktig och att vi har fri vilja?, om Gud visste om redan före han skapade mig exakt vad jag skulle göra hela mitt liv, att jag skulle föreneka honom och hamna i helvetet, detta vet ju Gud redan om, så hur har jag fri vilja att ändra på nånting som redan har varit bestämt sedan evigheternas begynnelse? Om jag lyckas komma till himmelriket betyder det ju att Gud har fel och då är han ju inte allvetande. Och om Gud vet allt så har vi ingen fri vilja.

/Björn
 
OK, det skall bli mera religion. Titta över i morgon eftermiddag så kanske det finns något att läsa.
 
Vem från juristklassen i gbg ville att F skulle skriva om sexuella extremiteter? Spalle? /MO
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?