torsdag, november 29, 2007

 

Intressant debatt

Jag har tyvärr varken haft särskilt mycket inspiration eller tid att skriva blogginlägg de senaste dagarna. Finns det någon som har ett intressant förslag på ämne, lovar jag dock göra ett försök att skriva. Precisera i så fall mera i detalj vad ni vill att jag skall skriva om. Jag vill alltså inte ha ett något förslag om att "skriva om religion", men gärna ett förslag om att till exempel skriva om hur Ortodoxa kan bedja till Guds Moder och samtidigt inte anser att de gör sig skyldiga till avgudadyrkan.

Tills vidare rekommenderar jag en intressant sida på youtube där man får tillfälle att lära mer om de republikanska presidentkandidaterna.

http://youtube.com/republicandebate

Comments:
Jag vet att din favoritkandidat är Ron Paul, men vad tycker du om de demokratiska kandidaterna i USA:s val? Jag tycker det är intressant att chanserna är stora att USA får antingen sin första kvinnliga eller svarta president.
 
Jag tycker inget vidare om någon av dem och i synnerhet tycker jag illa om Hillary Clinton. Min favorit är nog i så fall Barack Obama, eftersom han tycks vara konsekvent motoståndare till kriget i Irak.

Hillary Clinton verkar vara en maktgalen opportunist.

Vad gäller republikanerna tror jag att det republikanska etablissemanget måste ena sig bakom en enda kandidat för att stoppa Ron Paul.
 
Bortsett från dina något förvirrade inlägg om att barnarbete är att föredra framför skattefinansierad skolgång tycker jag att du har en till skillnad från papegojmedia mycket hälsosam inställning till Ryssland och den nyuppblossade Rysshetsen, skriv gärna om det och om vad dagens USA-isnpirerade russofobi bygger på.

SVTs "reporter" Maria Persson Löfgren som uppenbarligen tycker att ett från västmakterna lättmanipulerat Ryssland under pajasen Yeltzin och hans rysk-israeliska rövaroligarker är mer "demokrati" än dagens rakryggade med folkkäre Putin (69-72% i väljarsiffrorna), serverar dagligen en vidrigt stinkande russofobisk soppa grundat på hörsägen, rykten från "dissidenter" och rena lögner.

Det märks att den bankrupta "stormakten" USA inte vill ha några konkurrenter...

För hur kan man smäda och kalla ett land och dess folkvalda president för "odemokratiskt" när presidenten som till skillnad från patologiska massmördare från väst som Blair (21%) åtnjuter ett närmast totalt folkligt stöd?

Jodå man försöker ge sken av att "massorna" är lättmanipulerade idioter av en press som är friare (inte bara ägt av ett fåtal personer och deras mediekonglomerat) än vår.

Skriv gärna om detta ty sådant verkar du bra på...
 
Inom de närmsta dagarna kommer jag att besvara föregående talares inlägg medelst en bloggtext.
 
Bra att du tar upp saken. här är så länge två intressanta länktips från en tidning du skulle gilla:


http://www.exile.ru/articles/detail.php?ARTICLE_ID=14536&IBLOCK_ID=35

och Jew hunter (rolig):
http://new.exile.ru/articles/detail.php?ARTICLE_ID=7104&IBLOCK_ID=35
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?