lördag, november 10, 2007

 

Ron Paul störst i google


Jag vet inte vad det kan tänkas indikera om de olika presidentkandidaternas styrka i opoinionen, men jag har gjort följande iakttagelse. Gör man en googlesökning på de olika kandidaternas namn, visar det sig att kandidaterna har ungefär följande styrka.
  1. Ron Paul, drygt 59 miljoner träffar
  2. Alan Keyes, drygt 57 miljoner träffar
  3. Rudy Giuliani, drygt 41 miljoner träffar
  4. John Edwards, drygt 39 miljoner träffar
  5. Hillary Clinton, drygt 26 miljoner träffar

Ingen annan kandidat når ens upp i 10 miljoner träffar. Jag tror att man redan nu kan utgå från att någon av de ovan nämnda kommer att bli Förenta Staternas näste president och Ron Pauls konsekventa fredsbudskap tycks ha nått fram. Det är märkligt att inget sägs om Alan Keyes i svenska media. Varför vet jag inte.


Comments:
Papegojmediakonglomeraten håller käft som vanligt.

Som vi alla vet är det ju inte folkstödet som avgör vem som blir amerikansk president utan de pengar han får från sionistmaffian i AIPAC skriverierna i deras medier och övriga från "The New York money men" och för att få detta stöd krävs en knalltransport ner till förintelsemuseet i Yad vashem i "israel" (en kultplats alla västerländska statsledare åker till en gång om året) och ett uttalat och helhjärtat stöd för "israels judiska karaktär" (som fortsatt renrasig apartheidetnokrati endast för judar), fortsatta krig mot alla dess grannstater (snart också Iran) och "rätten" att försvara sig mot arabers existens med fortsatt amerikanska soldatliv skattemiljarder och vapen varje år.

Alla utom Ron Paul uppfyller mig veterligen dessa krav, förmodligen för att han är stenrik själv.

Återsår då att se om den fördummade majoriteten ser honom genom massmediadimmorna i USA och lyckas överlista de riggade elektroniska valboxarna....
 
Jag tycker att det är bra att Ron Paul klart och tydligt säger att han vill dra in den amerikanska statens bistånd till det som kallas staten Israel.

Denna stat beter sig på ett helt oacceptabelt sätt och är byggd på jordstöld, som ännu inte bör anses som preskriberad.

Med Rudolph Giuliani i Vita Huset tror jag att det uppstår en stor risk för ett krig mellan staten Israel och Iran. Detta vore förödande och därför hoppas jag att fredsälskaren Ron Paul blir Förenta Staternas näste president.

Hillary Clinton är visserligen mindre farlig än Rudolph Giuliani, men i grunden endast en maktgalen opportunist.
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?