lördag, december 15, 2007

 

KoldioxidtramsetJag menar att det så kallade klimatmötet på Bali på ett oerhört intressant sätt visar människans dumhet och förmåga att dras med i olika hysterier. Tanken på en av människan framkallad förändring av klimatet är nämligen helt uppenbart löjeväckande.


Man kan enkelt beskriva tanken på en av människan framkallad uppvärmning av klimatet som identisk med tanken att ett växthus med trasiga fönster skulle kunna ha högre innertemperatur än ett växthus med intakta fönster, trots att temperaturen utanför de båda växthusen vore identisk, givet endast att växthuset med trasiga fönster uppvisade en högre koncentration av koldioxid. Koldioxid är dessutom oundgängligt för allt liv på denna planet.


Svårare än så är det inte att punktera en teori som utvecklats till global hysteri. Läs mer på följande länk.


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_690011.svd

Comments:
Så, öhm, din tes är alltså att det inte finns något sådant som växthuseffekt? Och dina argument för detta är ett trasigt vardagsexempel (ja, växthuset fyllt med växthusgaser skulle ha högre temperatur än det andra, allt annat lika), samt att koldioxid behövs för växters fotosyntes så därför kan ämnet inte vara en växthusgas?

Remember, some people help the cause by not helping the cause.
 
L�s boken jag rekommenderade den 13 december h�r i min blogg.
 
Och jorden är förstås också platt.

Nej, det är dags för Flavionpolis att öppna ögonen för verkligheten. Lägg din energi på annat än tramsigt ifrågasättande av växthusefekten. Det är ju ingen som tror på dig....
 
Nej, växthuset skulle inte ens allt övrigt lika vara varmare om koldioxidhalten vore högre.

Detta är grundfelet med klimathysterikernas galenskaper.
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?