lördag, mars 28, 2009

 

Tänd alla lampor!Jag kommer att tända alla lampor jag har och på det viset framföra mina protester mot den människofientliga miljörörelsen. Koldioxid är inte bara helt ofarligt. Koldioxid är en grundförutsättning för överlevnaden och miljörörelsen bygger bästa fall sina ståndpunkter på okunskap och rädsla och i sämsta fall på människofientlighet. Det är knappast någon slump att det numera finns så kallade gröna fascister som vill utrota en del av en mänskligheten för att säkra planetens överlevnad.

Tänd därför alla lampor och trampa lite hårdare på gaspedalen om ni kör bil! Earth Hour är nämligen bara humbug eller rent av människofientlig. Läs mer på följande länk.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2664113.svd

Comments:
Alltid trevligt att stöta på andra som använder hjärnan.
 
"Koldioxid är inte bara helt ofarligt. Koldioxid är en grundförutsättning för överlevnaden [...]"

Vatten är inte bara helt ofarligt. Vatten är en grundförutsättning för överlevnaden.
Följaktligen så är alla rapporter om drukningsolyckor båg och bluff...
 
Syre är också en grundförutsättning för allt liv.
 
Det är klart att hela "klimatkampanjen" är en bluff. Det förstår var och en som vet lite om astronomi, fysik och politiska operationer.

Det som är mer intressant är att studera den historiska bakgrunden till detta. Kolla t.ex. upp vilka som grundade WWF! Där återfinns malthusianer, rasbiologer och nazister som bl.a. prinsarna Philip och Bernhard.
 
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
 
Alltid förvånande att stöta ihop med andra som...


inte använder hjärnan
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?