onsdag, juli 29, 2009

 

Förnyad varning

Jag ber att få förstärka min varning för att fästa tilltro till den smörja som skrivs på den blogg som kallas den hälsosamme ekonomisten. Tyvärr finns ingen kommentarsfunktion och enligt min mening bör man vara på sin vakt mot bloggar som inte tillåter kommentarer eller redigerar kommentarerna.

Förnuftet tål nämligen att bli emotsagt, medan motsatsen gäller det feltänkta. Måhända skall jag vid lämpligt tillfälle försöka visa på hur dumt den hälsosamme ekonomisten resonerar. En annan blogg som förtjänar en varning är Stefan Karlssons blogg, eftersom Stefan Karlsson redigerar kommentarerna och inte publicerar sådant som säger emot hans idéer och han inte kan bemöta. Så tolkar i alla fall jag det förhållandet att han ganska ofta inte publicerar mina kommentarer där jag pekar på uppenbart orimliga tankegångar i hans texter. Däremot skriver Stefan Karlsson till skillnad från den hälsosamme ekonomisten en hel del bra saker.

Jag har aldrig tagit bort något annat än några få egna kommentarer sedan jag märkt att jag hade varit ute och "cyklat". Jag redigerar inte kommentarerna och låter alla kommentarer som jag inte själv har skrivit stå kvar om det inte skulle finnas verkligt starka skäl att ta bort dem. Då tänker jag på kommentarer som skulle kunna anses kriminella. Så har jag faktiskt ännu inte tagit bort en enda kommentar av dem som andra än jag själv skrivit.

Fri debatt kan nämligen bara det mindre väl genomtänkta förlora på.

Comments:
Hur blir det med tankenöten och alkoholen som utlovades till ett korrekt svar. Jag tar gärna svaret på frågorna om ingen var ens i närheten att svara rätt.
 
Jag lutar åt du skall vinna, men jag vill ge övriga intresserade mera tid på sig.

Spriten tänkte jag köpa i Riga, men jag har ännu inte kommit till Riga. Så snart jag har varit i Riga lovar jag dock att överräcka spriten och du leder tävlingen.

Det enligt min mening korrekta svaret skall jag presnetera så snart jag har spriten och har kommit hem från Lettland. Detta dröjer alltså.

Har du varit i Riga? Om inte åk dit och behöver du en guide så kontakta mig. Jag älskar Riga.

Det blir en flaska "Askaneli" och du ligger avgjort bäst till.
 
Om jag någonsin ska till Riga så ringer jag dig, jag behöver en guide i öststaterna, jag har aldrig varit där och är inte en nog van resenär för att våga åka dit själv.

Jag är ett stort fan av krykor i alla dess slag och har aldrig varit i en ortodox kyrka, så om jag åker till Riga...
 
Tyvärr finns det ingen gammaltroende kyrka med präster i Riga. Det kan dock vara på gång och världens största prästlösa orotodoxa kyrka finns i Riga liksom en stor "vanlig" rysk kyrka plus allsköns heretiker.
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?